Plattor och murar

Vi är komplett återförsäljare åt Mosaiken i Hedesunda. Det innebär att vi kan erbjuda plattor, marksten och murar av högsta kvalité till alla våra kunder.

Alla produkter tillverkas enbart av svenskt grus och sand som utvinns i närliggande områden. Mosaiken i Hedesunda har både den senaste tekniken samt en hög miljömedvetenhet hela vägen från det lilla sandkornet till leverans hos slutkund.

Plattor, marksten och murblock består av sand, grus och cement. I vissa fall används färgpigment för att få specifika färger.
Då plattor, marksten och murblock av betong är en naturprodukt, är dess utseende således föränderligt. Sol och regn påverkar dess yta till utseendet men inte till det sämre. Snarare tvärtom! Man kan likna det med en välgjord skinnfåtölj som får patina med åren.

Marksten och plattor finns i olika mönster och färger. De används för att skapa släta hårda ytor utomhus. Du kan använda marksten för att ge din uteplats en makeover eller för att skapa trappor, uppfarter och vägar. Många föredrar även att använda marksten i stället för sten eller vanlig betong för byggande av murar.

Alla våra tjänster gällande inkluderar fullständig rådgivning och självklart offerering.

Vi är baserade i Gävle men är geografiskt flexibla och har möjlighet att genomföra projekt i större delen av mellersta Sverige.